De cadeaubonautomaat in de Statiestraat mist zijn doel niet. Op 26 juni werd de automaat in gebruik genomen, sindsdien vliegen de cadeaubonnen er massaal uit. Maar liefst 35 procent van alle verkochte cadeaubonnen worden via de automaat aangekocht. Ook de totale verkoop steeg met 3,6 procent in vergelijking met vorig jaar. Dit bewijst des te meer dat je met een cadeaubon van het gemeentebestuur meteen hét ideale geschenk op zak hebt voor elke gelegenheid.

Met de cadeaubon kan je in meer dan 100 handelszaken in onze gemeente terecht. Je koopt de cadeaubon aan via de cadeaubonautomaat, bij de dienst toerisme of aan de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw:

 

  • Cadeaubonautomaat, ingang parking Statiestraat, tussen huisnummers 9 en 11. Hier kan je 24 op 24 uur terecht. Betalen doe je met je bankkaart.
  • Dienst toerisme, Markt 1a
  • Informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2

We raden je aan om grote bestellingen een week vooraf door te geven via het e-formulier op www.ondernemeninmol.be/cadeaubon of via e-mail aan informatie@gemeentemol.be. De cadeaubon is verkrijgbaar voor een bedrag van 10, 15 en 50 euro of meervouden hiervan.

Geschenkverpakking

Wie zijn cadeaubonnen bij de dienst toerisme of bij de informatie- en onthaalbalie aankoopt, heeft bovendien de keuze uit verschillende luxe verpakkingen (kerst, winter, zomer, standaard doosje). Hiervoor betaal je 1 euro extra. Aan de cadeaubonautomaat is enkel het standaard doosje als luxe verpakking te koop.

Eén jaar geldig

De aangekochte cadeaubon is één jaar geldig. Daarna kan je de bon niet meer inruilen. Controleer de geldigheid:

  • door het unieke nummer van de cadeaubon in te geven in het vakje ‘Geldigheid kaart controleren’ op www.ondernemeninmol.be/cadeaubon
  • door een sms te sturen naar 3377. Sms ‘ML-spatie-kaartnummer’
  • bij de deelnemende handelaars, de dienst toerisme of de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw

De deelnemende handelszaken herken je aan de sticker op hun zaak of kijk voor een overzichtslijst op www.ondernemeninmol.be/cadeaubon.